Uken som gikk #16

Categories Uken som gikk

AKKURAT NÅ: Nå ligger jeg på sofaen å ser på en ny serie på TV2 som heter Bäckström en ny spennende svensk krimserie. Ligger med macen på fanget og skriver innleggene for uken som kommer og planlegger sosiale medier. Som oftest er det dette jeg bruker mine søndager til!

UKENS TANKE: Jeg har tenkt mye og jeg byttet faktisk over til nouw med bloggen men det var bare surr med den plattformen nå i forhold til det jeg brukte den til før. Så jeg må bare bruke bloggen min her på blogg.no fremover. Jeg jobber med ny header og bytter kanskje design etterhvert så får jeg litt forandring uansett.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne genseren er det veldig lenge siden jeg har brukt den. Denne skal jeg helt klart bruke mer fremover i sommer.

UKENS TIPS: Drikk masse vann og bruk god fuktighetskrem til ansiktet og ikke minst med solfaktor! Jeg selv har vært så tørr denne uken i ansiktet så det å bare drikke masse vann og god krem har hjulpet masse.

UKENS CRAVING: Popcorn med smør smak, helt dilla!

UKENS HØYDEPUNKT: Tja har det vært noen høydepunkter denne uken? Ikke som jeg kan komme på her og nå hvertfall. Vært en helt vanlig og ordinær uke.

UKENS ØNSKELISTE: Ønsker meg noen nye klær til sommeren, skal lage et innlegg med plagg jeg ønsker meg.

UKENS MATRETT: Jeg lagde denne retten denne uken, noe av det beste jeg har spist på en stund. Black garlic marinert svinekjøtt, maispuré, fløtegratinerte poteter og peppersaus. Med masse digge grønnsaker ofc, må alltid ha det til middag.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Har ingen spesielle mål for uken egentlig, jobbe med sosiale medier og gå tur hver dag så er jeg vell egentlig fornøyd. 💛

UKENS FAVORITT-BILDE: Faktisk ikke tatt noen bilder denne uken, skal ha shoot igjen til uken så det gleder jeg meg til. 💛

Har du hatt en fin uke?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

2 kommentarer

2 thoughts on “Uken som gikk #16

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.