Uken som gikk

Reklame | Annonselenker - Junkyard & Lyko

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i sofaen og ser på Home & Away, venter på morgendagens episode av Paradise Hotel skal komme ut på Viaplay. Hva gjør du ikveld?

UKENS TANKE: At det er forferdelig kjedelig å sitte inne hele tiden og ikke ha noe å gjøre. Og at det finnes mennesker da som benytter tiden sin til å dra på fest med masse mennesker gjør jo bare at det tar enda lengre tid før vi kan gå tilbake til “normalen”

UKENS FAVORITTPLAGG: Utrolig deilig å gå i bukser med litt hull og noe annet enn det jeg har brukt den siste tiden! Link til denne finner dere HER.

Koden “JONASO15” gir dere -15% rabatt på kjøp over 500kr på junkyard.no

UKENS TIPS: Ta godt vare på dere selv, de rundt dere og ta de forhåndsreglene du kan for å hjelpe til.

UKENS CRAVING: Jeg har hatt helt dilla på gele med vaniljesaus, spist to bokser på en uke.

UKENS HØYDEPUNKT: At jeg har fått sminket meg hver eneste dag og laget litt forskjellige looks og innhold. Gleder meg så mye til tiden fremover så følg meg gjerne på instagram. @beautybyjonas

UKENS ØNSKELISTE: Jeg vil være brun og ønsker å teste Sophie Elise sin selvbruning. De har den på Lyko på tilbud nå til 349,- med en vott så ryker nok på en slik. KLIKK HER

UKENS MATRETT: Spist mye forskjellig men denne uken har jeg laget hjemmelaget pizza og det var så godt, lenge siden sist. Utenom dette har jeg spist mye stekt fiskepudding på brødskiva med sennep, det har vært min favoritt i mange år.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Folk som ikke skjønner alvoret i situasjonen vi er i og ikke holder seg inne. Gå ut om du må og ta deg en luftetur men det å dra på fest med masse folk osv kan man la være.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: 2000 følgere på Instagram!

UKENS FAVORITT-BILDE: Hadde en photoshoot med Charlotte her om dagen og ble skikkelig fornøyd med dette bildet. Får skikkelig sommerfølelse av det, endelig funnet en redigering jeg liker og er veldig fornøyd!

Hvordan har din uke vært? 💛

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg