Ukens spørsmål – Ny jobb, ferie, Livet i Oslo & Kjendis i familien +++

Nå var det en stund siden jeg har svart på spørsmål fra dere og denne gangen kom det rekordmange spørsmål så jeg har plukket ut de spørsmålene jeg ønsket å svare på idag. Så svarer jeg heller på flere neste uke, men gjerne still meg flere spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg på noen der også.

Blond har jeg også blitt noe jeg elsker. Hva syntes du?

Hvordan Har du det?
Jeg har det egentlig utrolig bra for tiden, kjenner skikkelig at høsten kommer siden det blir så fort mørkt trist ute. Men utenom dette er jeg bare sykt gira og spent på tiden fremover.

Hva miskler du mest med å bo i Oslo?
Det er egentlig ikke noe jeg kommer på her og nå jeg ikke liker med å bo i Oslo. Jeg er bare utrolig glad for at jeg ikke bor på Grünerløkka for det er så mye trikk og mye bråk, men det er et utrolig fint sted men glad jeg ikke bor der.

Trives du på Burger King eller vil du ha ny jobb?
Jeg trives men jeg føler meg utrolig ferdig med restaurant og vil jo såklart jobbe med sosiale medier. Men dette er noe som kommer når tiden er riktig og jeg gleder meg veldig!

Skal du på Ariana Grande sin konsert?
Nei det skal jeg nok ikke, jeg er ikke så fan av hun at jeg gidder å bruke masse penger på billetter til dette.

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Da ser jeg kanskje for meg selv med en hund eller to og en fin leilighet som er min gjerne på Frogner. Men ja jeg ser vell for meg at jeg jobber med blogg, sosiale medier og lever livet med Elias, kattene og to hunder.

Hva syntes du om Paradise Hotel, Ex On The Beach og disse programmene? Kunne du selv ha blitt med her?
Jeg syntes det er lett underholdning men ser ikke helt meningen med disse programmene dessverre. Og nei dette vil jeg ikke bli med på men ser på det av og til men ikke noe jeg følger med på hver eneste dag liksom.

Ønskelig feriedestinasjon?
Italia helt klart, mitt neste ferietur går dit. Vi har ikke satt noe dato men dit går helt klart neste tur for sommeren. Jeg gleder meg så sykt mye til en skikkelig ferie med Elias.

Hvor har du kjøpt marmorsminkebordet ditt?
Det er rett og slett en bordplate som egentlig er hvit men marmor er en sånn teip jeg har kjøpt bare så ikke noe mer enn det egentlig. Bordplate finner du på Coop eller hos Ikea for å nevne noen.

Hva er drømmejobben din?
Sosiale medier helt klart, men ikke bare for meg og meg selv. Men drive sosiale medier for en bedrift også det syntes jeg er utrolig spennende og gøy.

Mistet du noen venner når du kom ut og startet og sminke deg?
Nei ikke egentlig, nå snakker ikke jeg med veldig mange fra da jeg gikk på skole osv egentlig. Men er vell noen som har noe å si men fint lite jeg bryr meg om så det feier jeg fort over skulderen.

Kan du synge?
Nei faktisk ikke i det hele tatt. Jeg eier ikke rytme eller sangstemme så det skal jeg aldri prøve heller. Vet ikke om jeg har fortalt dere dette på bloggen men Kurt Nilsen fra Idol er jo faktisk min onkel. Han er broren til min mamma men siden min mor døde i 2013 så har jeg ikke sånn veldig mye med hennes side av familien å gjøre..

Følg meg her: Facebook HER – Snapchat JONASSTARODDEN – Instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg